Vereenvoudigde programma-interface

Als een Kaspersky Security Center-beleid dat is geconfigureerd om de vereenvoudigde programma-interface weer te geven wordt toegepast op een clientcomputer waarop Kaspersky Endpoint Security is geïnstalleerd, is het hoofdvenster van het programma niet beschikbaar op deze clientcomputer. Klik rechts om het contextmenu van het Kaspersky Endpoint Security-pictogram te openen (zie afbeelding hieronder). U ziet de volgende opties: